CBS AQUAMARIJN

vrijdag 24 september 2010

Sportdag

Vanmorgen was het zover: de jaarlijkse sportdag. En wat hadden we een geluk met het weer! Het was nog even spannend of het wel droog zou blijven. Gelukkig bleef het bij een paar druppels.
We begonnen vanmorgen in de kring. Alle kinderen en zelfs de juffen zagen er erg sportief uit. Voordat we konden beginnen moesten we ons eerst even opwarmen. Dan konden de hulpouders alvast even een kijkje nemen bij de verschillende spelletjes.
Wat fijn dat er zoveel vaders en moeders wilden helpen!
Om negen uur werden we in groepjes verdeeld en mochten we meteen beginnen.
Er was genoeg te doen! In het speellokaal kon je overgooien, klimmen over de kasten en zakdoekje leggen.
In de hal kon je visjes vangen met een hengel, een hele hoge toren bouwen en ringwerpen.
In het BSO-lokaal moest je proberen om een ballon hoog te houden en dat konden de kinderen hartstikke goed!
In het lokaal van juf Lisanne kon je even lekker uitrusten. Er stond ranja klaar en je kreeg een lekker koekje. Ook lagen er kleurplaten op tafel.
In het lokaal van juf Geeske was stoelendans. Op vrolijke muziek deden de kinderen hun best om een stoel te bemachtigen zodra de muziek stopte. Tot slot kon je buiten ook lekker actief bezig zijn: zaklopen, een lepelrace, een skippybalrace, blikgooien, kegels omgooien, penalty schieten of op een stokpaardje over de hindernissen.
Alle kinderen hebben een echt sportdiploma mee naar huis gekregen. We zijn trots op ze, want ze hebben heel erg goed hun best gedaan vandaag. Aan het einde van de morgen waren we best een beetje moe. We hebben nog een grappige aflevering gekeken van bobo en toen was het alweer tijd om naar huis toe te gaan...
Nog meer foto's bekijken? Dan moet u binnenkort even op de website van De Hoeksteen kijken!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten